dimecres, 29 de maig del 2013

JA VE L'ESTIU!

Desde el gener fins al dia d'avui, l'Era ha organitzat el Carnaval i la Festa de la Primavera, a part de participar en la Diada de St.Jordi.

CARNAVAL'13
El Carnaval'13 de Vinyols, va ser el més participatiu de tots, per ara, 15 colles i aproximadament unes 550 persones va omplir els carrers de la nostra vila el passat 16 de febrer. Les colles participants es van anar congregant als c/ Sta.Caterina, cap a dos quarts de set. La música i el bon rotllu van acompanyar durant tota la rua. Seguidament els participants es dirigirent al pavelló municipal on soparien, després d'haver sopat va arribar l'hora del concurs, colla per colla van sortir a fer un ball, i seguidament l'organització va dessidir la colla guanyadora. Aquest any van ser els amics del Milratlles, la festa va continuar amb dj.Coco.
El diumenge al matí va tindre lloc la rua matinal, on es va donar el cas que alguna colla estava desapareguda i alguna que altre amb moltes baixes.

Tot un èxit!!! 


ST.JORDI
Un any més, l'Associació va sortir al Replà per oferir berenar a tothom que ho desitges. Coca amb sucre i una porció de xocolata, més un gotet de refresc o suc.


FESTA DE LA PRIMAVERA
El prop-passat 25 de maig, va ser el dia elegit per dur a terme la 3ª edició de la Festa de la Primavera. Com es de costum, els dj's de la nit van ser del poble. GIIL, WHOÖ I ERIC-G van omplir de ritme el Casal, on una 80ª de persones van disfrutar d'una nit genial!