diumenge, 6 d’octubre del 2013

LA CASTANYADA A VINYOLS'13


Bona tarda a tothom!
Aquest any a costat molt configurar un cartell atractiu, fruit de les dificultats econòmiques del moment, però al final ho em aconseguit!
El dia 31 d'octubre, un any més, tenim una cita amb La Castanyada a Vinyols'13. 

A partir de les 23:59h, al Casal ( Raval St.Joan sn ) i per 5€  podrem/podreu gaudir de dos grups impressionants i un punxadiscus collonut!
Per un costat, un dels grups revelació del moment, LA SRA. TOMASA! 

Després de quasi dos anys de de vida dins l’estudi sense trepitjar el carrer, neix La Sra. Tomasa, un grup on es creuen diferents sons musicals, una bona base mestissa, que va des del reggae, la cumbia, ritmes afro-americans i sobretot latin, molt ben barrejada amb una electrònica nítida i potent.

De tot això sorgeix la idea de 
ELECTRO-MESTIZO, una cumbia electrònica o un drum&bass-latin són estils freqüents en el seu directe. Això ofereix un espectacle potent i enèrgic, amb molt color, un ambient molt festiu, variat, de qualitat i molt ballable. Aquest any han presentat el seu primer EP, que conté tres temes promocionals: Welcome, Guajira i A su Tierra.


I per l'altre banda els ASPENCAT!
Els de la Marina Alta, ens presentaràn el seu últim treball, ESSÈNCIA, un disc amb tocs més electrònics amb nous estils com ara el Dubstep, però sense perdre l'identitat. 

Els Aspencat han publicat quatre discs desde la seva creació l'any 2005. L'any 2007 van presentar la primera maqueta amb el títol La Festa està servida. L'any 2009 van publicar el seu primer disc d'estudi, autoeditat, amb el nom Obri la llauna.
Al 2010 van sorpendre a tothom amb el seu segon treball, Naixen Primaveres, amb lletres més combatives i col·laboracions de Miquel Ramos (Obrint Pas), Alex Seguí (La Gossa Sorda), Toni «Panxo» (Orxata Sound System) o Josep «Panxo» (La Raíz). Naixen Primaveres, es caracteritza per la predominança del reggae, el dub, l'ska i els sons electrònics conjuntament amb la lírica desafiant que més els caracteritza.
Al 2012, Aspencat va tornar a la càrrega amb "Inèdit". Un treball que contenia dues cançons noves i algunes versions i barretjes de l'anterior treball ,Naixen primaveres ,realitzades per músics de reconeguda trajectòria com ara: Feliu Ventura, Borja Penalba, Xavi Sarrià, Chalart 58 (La Kinky Beat) i Carles Biano (Orxata Sound System)



I per acabar la nit, un repetidor de les nits de Castanyada, PD KOMANDO ARKIMBAU, ska, reggae, rock.... i molt més!!! La millor manera d'acabar La Castanyada a Vinyols!!!


Pels que vingueu de lluny podeu buscar allotjament al
CÀMPING BUNGALOWS AMFORA D'ARCS.
Situat a la carretera N-340 km. 1145
43391, Vinyols i Els Arcs / Tels. 977 360 974 - 977 361 211
Facebook: https://www.facebook.com/campingamforadarcs.bungalow/about
Web: www.amforadarcs.com
+info: info@amforadarcs.com



US HI ESPEREM A TOTS!!!
A VINYOLS..... LA CASTANYADA!!!