dilluns, 30 de març del 2009

Una gran festa!



Molt bones a tots/es

VINYOLS DE FESTA! va ser un exit, la nit del passat 28 de març va ser un dels millors concert que a organitzat l'Era. Més de 500 persones ompliren el Casal.

El dia començava amb pluja, una cosa gens extranya cada cop que l'Era organitza un concert. La tarda va ser bastant llarga fins en el moment en que les primeres notes d'assaig començaren a sonar. Les ganes de concert anaven cada cop a més! Cap a un quart d'once els grups començaren anar cap a sopar, un soparet preparat per l'Era.

A 2/4 de 12 la gent ja feia cua per entrar al Casal i en el moment d'obrir-se les portes, un mar de gent comença a inundar la sala. Però sempre passa algu! i llavors el pany de la porta del beure va dir prou! i els que ereu al concert ja sabeu com va acabar la porta!La multitud s'impacientava, amb el pas dels minuts. A la 1 de la matinada STROMBERS feia acte de presència a l'escenari i començava així la primera edició de VINYOLS DE FESTA!

Una hora i mitja de ritmes festius que és va fer curta. Els Strombers van fer ballar sense parar a les més de 500 persones que a la 1 ja omplien el casal. La gent va poder disfrutar dels millors temes del de Cardona. A més de 6 temes nous incluits en el nou cd -EXTRATERRESTRES-
Un cd que també és podia comprar a la guixeta per 2€.
Arribada la seva hora els KAYO MALAYO mostraven al Baix Camp tot el seu potencial del seu SKA VACILÓN. Sons contundents que recordaven als Ska-p. Els Kayos varen convencer als organitzadors, que ja pensen en que tornin a Vinyols.

En general una bona festa, tret d'algun aldarull i diferents cosetes que ara no cal treure!

VISCA LA FESTA!!!