divendres, 6 de març del 2009

VINYOLS DE FESTA!


Bones a tots/es

Us presentem VINYOLS DE FESTA!
En aquesta primera edició d'aquest concert els dos grups que actuaràn a Vinyols seràn els STROMBERS i els KAYO MALAYO.La creació d'aquest concert vol fer creixer el nom de VINYOLS i que no només LA CASTANYADA serveixi perquè la gent de la comarca i d'arreu vingui a Vinyols, sinó que Vinyols apareixi com a referència un cop més en el calendari de tots els "fiesterus" de la comarca i de fora d'ella.

Anem als grups:

STROMBERS: Els de Cardona amb 10 anys d'experència i 4 cd's a l'esquena, presentaràn el seu 4t cd a tots els que s'acostin a Vinyols. Sense cap dupte els Strombers rebentaràn el Casal amb els seus ritmes festius i amb un ska especial. A la taquilla i junt amb l'entrada ( per 5€ ) és podrà comprar el cd EXTRATERRESTRES, el nou treball dels Strombers.


KAYO MALAYO: Els terrassencs són un grup jove que desde el 2004 van pels Països Catalans fen ballar a tota la gent que va als concerts amb el seu Ska-Vacilón. L'any 2005 treuen la primera demo i en l'any 2008 varen destapar-se amb el cd "Arristifaisei" el crit de guerra dels Kayo Malayo. En aquest 2009 els Kayo Malayo preparen un nou cd, que de ven segur serà un bon treball del de Terrassa.




DIA 28 DE MARÇ A PARTIR DE LES 23:59H - AL CASAL

ENTRADA 3€ I ENTRADA + CD STROMBERS 5€

VINYOLS DE FESTA!!!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Erencs! Si em passeu cartells us en penjo a la facultat.

Anònim ha dit...

ok aixo sta fet!